divendres, 24 d’abril de 2015

Sant Jordi a l'Aula

Ahir vam celebrar la diada de Sant Jordi amb diferents activitats, en les que els i les alumnes van ser els protagonistes. Vam poder gaudir de poesia a cau d'orella
Passejàvem pel Centre i ens trobàvem amb els nostres amics i amigues, dinamitzadors socioculturals, per fer-nos experimentar amb altres mitjans i escoltar poesia, amb diversos poemes preparats per a l'ocasió. Vam poder esmorzar plegats i anar a veure els treballs realitzats pels nois i noies del curs d'Auxiliar de comerç que ja es preparen per marxar a pràctiques.
Vam poder fer intercanvi, amb una finalitat solidària, per oferir aliments i vam agafar el que més ens agradava. Vam escollir entre collarets, punts de llibres, roses,.....era difícil triar!!! Així vam començar la diada de Sant Jordi que vam continuar a la ciutat entre la gent, llibres i roses. Algú fins i tot va anar a la captura de la signatura d'aquell autor que l'apassiona!!

dimecres, 22 d’abril de 2015

Xerrada de l’empresa IndianWebs al curs "Confecció i publicació de pàgines web"Ahir a la tarda els alumnes del Certificat de Professionalitat “Confecció i publicació de pàgines web” van rebre una xerrada de l’empresa IndianWebs que ofereix serveis de disseny web, posicionament web, manteniment i programació web i consultoria. Aquesta empresa disposa d'onze franquícies distribuïdes per Catalunya i Madrid.

La xerrada la van dur-la a terme en primer lloc, Miguel Gutiérrez i Marcos Guerrero de la central de franquícies que van explicar quines possibilitats hi ha per poder autoocupar-se en aquest sector i quin és el perfil professional que les empreses estan buscant actualment en relació al perfil de dissenyador/a web.
Posteriorment, Joan Ribas franquiciat de l’oficina ubicada a Sant Feliu de Llobregat va explicar quina és la seva experiència com a franquiciat d’aquesta empresa.
Al final de la xerrada, els alumnes van poden fer preguntes i resoldre els seus dubtes relacionats amb la xerrada.

 


 
Des d’aquí voldria agrair la col·laboració i participació d’aquesta empresa en la realització d’aquesta xerrada.

Moltes gràcies a tots tres!!!!