dimarts, 7 de juliol de 2015

Cloenda del PFI-Pla de Transició al Treball


El dimecres 1 de juliol, va tenir lloc al Palau Falguera, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que han cursat els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball a Sant Feliu de Llobregat.

Al PFI-PTT, programa organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, en aquesta edició han participat 47 joves (31 nois i 16 noies), i han col·laborat 26 empreses que han acollit als joves durant el període de formació en centres de treball (pràctiques en empreses).


A l'acte van assistir, la regidora del Departament de Promoció Econòmica, Ma. Cinta Daudé, Xavier Aransanz, coordinador territorial de Formació Professional del Departament d'Ensenyament, i Joan Josep Alonso, tècnic d'Educació de la Diputació de Barcelona.

També van participar Marta Cantón, Jana Bringué, Katrin Koslowski i  Luis Miguel Orts que han estat coachs voluntaris dins del Projecte Coach de la Fundació Èxit, que es porta a terme en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament. Un altre testimoni, va ser el de Lorenzo Mellado, alumne del programa en el curs 1996-1997, qui va explicar la seva experiència com ex-alumne del PTT.

Durant l'acte es va fer un reconeixement a Llorenç Galmés, docent a l'especialitat d'aux. fabricació mecànica, d'ajust i soldadura per la seva implicació professional i personal en els 18 anys, que porta col·laborant en el Pla de Transició al Treball.

En el transcurs de la sessió, es va presentar un audiovisual, on es reflectien totes les actuacions que s'han portat a terme al llarg del curs, així com els resultats obtinguts.

Quant als resultats, cal dir que 40 joves (83%) continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2015-2016, (20 en un cicle formatiu de grau mitjà i 20 en el Graduat en ESO. Pel que fa a la inserció laboraI, un 17% han estat contractats per l'empresa on han fet les pràctiques.

Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PFI-Pla de Transició al Treball 2014-2015 i en el camí, que ara comencen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada