dimarts, 23 de juny de 2015

Èxit de participació als Jocs al Carrer!


Els animadors socioculturals de Treball als Barris fa dues setmanes que dinamitzen una nova edició dels ja tradicionals Jocs al Carrer al Centre Cívic “Les Tovalloles” que està resultant tot un èxit i està obtenint una valoració molt positiva per part dels ciutadans. 
L'acolliment, la participació i la implicació dels infants i les seves families ha estat molt alta. En aquests dies han passat per l'activitat prop de 350 infants amb les seves respectives famílies que han volgut gaudir de l'espai. La major part d'aquests nens i nenes tenen al voltant de 2-3 anys i són del barri de La Salut i Can Calders. No obstant, l'espai està adreçat a tots els infants de 0 a 6 anys que vulguin gaudir de les tardes més divertides.


Qui participa assegura estar molt content amb el servei que donem i afirma que el nostre espai és de qualitat i està ben controlat. La nostra experiència està resultant molt satisfactòria i esperem que ho sigui encara més així que ja ho saps, si vols participar d'aquesta iniciativa engrescadora per a tothom, t'esperem tots els dimarts i dijous a partir de les 17h!Vine a gaudir amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada