dijous, 14 de maig de 2015

Firajoc a les festes de primavera!

Aquest cap de setmana es van celebrar les festes de primavera 2015, en les quals els animadors socioculturals van estar dinamitzant diversos actes. Entre ells, trobem el Firajoc, que es va a dur a terme el dissabte al matí d'11 a 14 hores al parc Nadal i on els infants de 0 a 6 anys van poder gaudir d'un espai de joc amb les seves famílies.
El Firajoc disposava dels següents racons:

RACONS
EXPLICACIÓ
Racó motriu
Racó de joc que proporciona un espai preparat per a estimular les habilitats motrius bàsiques tals com els desplaçaments, salts, girs i el control d’objectes.
Racó nadons
Espai definit per als més menuts que busca el desenvolupament lúdic dels infants de 0 a 2 anys. Principalment, hi ha sonalls, coixins i elements que potenciïn el joc heurístic.
Racó de contes
En aquest racó es pretén proporcionar un ambient més distés amb cadires i contes per a que els infants puguin gaudir d’un espai de lectura còmode i agradable.
Racó de construccions
Contemplem un espai de joc amb diferents elements de construcció.
Racó de jocs de taula
Pensant en els més grans, es proposa un espai de joc per iniciar-se en els jocs reglats.
Racó de cuina
Espai que disposa d’un ventall de materials i objectes que imiten la cuina, els aliments i la compra diària.
Racó simbòlic
Es proporcionarà una varietat de nines, vestits, elements de neteja, etc., per tal de poder treballar els hàbits d’higiene i reforçar el desenvolupament de l’autonomia dels infants.
Racó del joc lliure
Es disposa d’un espai amb joguines (cotxes i animals), on l’infant no té cap activitat pensada i pot així desenvolupar la seva capacitat creativa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada