divendres, 15 de maig de 2015

FETS a la Fira de primavera


FETS a la Fira

Els animadors socioculturals de la casa d'oficis de treball als barris, a l'stand de la FETS


El passat dissabte 9 de maig, coincidint amb les Festes de Primavera, els animadors socioculturals de la Casa d'Oficis de l'Aula Sant Feliu van dinamitzar l'espai cultural dedicat a la FETS (Federació d'entitats tradicionals de Sant Feliu). . Prèviament a l'activitat, els animadors van establir un recorregut per tal de poder veure totes les figures emblemàtiques de la ciutat. D'aquesta manera els ciutadans podien passejar entre els gegants de Sant Feliu, la Garsa, els capgrossos, el Drac, etc.


A més d'aquest recorregut, van oferir un espai lúdic pels ciutadans més petits de la nostra ciutat, en el qual podíem trobar dues opcions: d'una banda, es van disposar unes taules i cadires, amb diferents llapis de colors, retoladors..., i unes cartolines amb els dibuixos del Guillem i la Violant. Els nens i nenes que anaven passejant, escollien quina careta volien i podien seure per passar una estona pintant envoltats pels Gegants de la ciutat. Com a segona opció, van preparar el joc QUI ÉS QUI?, on cada participant, mitjançant preguntes amb resposta sí o no, havia d'endevinar quin personatge tenia el seu oponent. Tot i que aquest joc estava pensat pels més petits, va acabar jugant tothom qui passava per allà.
La jornada va ser molt divertida tant pels nens i nenes com pels pares i mares d'aquests i aquestes, ja que van poder aprendre una mica més de la cultura i tradicions de la nostra ciutat a través del joc. En definitiva, els animadors van aconseguir l'atenció del públic santfeliuenc i que l'activitat fos un èxit. Esperem que l'any vinent es pugui repetir i la participació i implicació sigui la mateixa o més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada