dilluns, 18 de maig de 2015

Els animadors socioculturals de la casa d'oficis treballen pel comerç!


Durant les festes de Primavera 2015 de Sant Feliu de Llobregat, els animadors socioculturals de la Casa d'Oficis van col·laborar amb la paradeta de comerç sota el lema:"El teu comerç està de moda".
Van crear activitats: un joc de memòria i un "pasapalabra" dels diferents barris i comerços. Així, van poder divulgar i donar a conèixer les diferents botigues de Sant Feliu de Llobregat a tots els ciutadans de la població i poder arribar en un futur, a millorar l'economia de la ciutat.
D'altra banda, van fer una altra activitat més que consistia en fer difusió en les xarxes socials com Instagram, Facebook i Twitter, de la seva participació i de la participació ciutadana amb l'objectiu de donar impuls al comerç local. La idea era fer-se una fotografia al "Photocall" de què disposava l'stand amb els seus telèfons mòbils i penjar-la en aquestes xarxes a la pàgina oficial de DeBotigues posant els hashtags #debotigues #comerçsantfeliu i #tuetscomerç. Per últim i no menys important, creiem que el nostre esforç durant els darrers dies ha estat molt satifactori i eficaç perquè els resultats han estat molt bons i la participació de tots els ciutadans molt activa.
Gràcies per la vostra col·laboració i us esperem l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada