divendres, 14 de novembre de 2014

Petició cursos de formació ocupacional

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya diferents accions formatives per la convocatòria FOAP 2014-2015, adreçades prioritàriament a treballador/es en situació d’atur.

Aquestes accions formatives tenen per objectiu millorar la qualificació professional i actualitzar les competències professionals per facilitar la inserció laboral de les persones que estan en situació d’atur.

En total s’han sol·licitat 8 accions formatives de diferents àrees professionals: comerç i màrqueting, administració i gestió, serveis socioculturals i a la comunitat, informàtica i comunicacions.

Concretament les especialitats sol·licitades són les següents:
- Organització i gestió de magatzem.
- Gestió administrativa i financera del comerç internacional.
- Màrqueting i compravenda internacional.
- Gestió comptable i gestió administrativa per auditoria.
- Anglès: atenció al públic.
- Atenció sociosanitària a persones dependents d’institucions socials.
- Atenció sociosanitària a persones dependents en el domicili.
- Confecció i publicació de pàgines web.

Del total de cursos sol·licitats, 7 cursos tenen l’acreditació de certificats de professionalitat i disposen de pràctiques professionals no laborals.

Totes aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i la previsió és rebre l’aprovació durant el mes de desembre.:

Si esteu interessats en ampliar aquesta informació podeu consultar el web de promoció econòmica.

Esperem poder rebre l’aprovació de totes aquestes accions formatives i així donar resposta a totes les persones que estiguin interessades en la millora de la qualificació professional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada