dimecres, 24 de setembre de 2014

Acte cloenda FOAP 2013-2014

El passat dijous 18 de setembre es va celebrar a Can Maginàs l'acte de cloenda dels cursos de Formació Ocupacional 2013-2014.
A l’acte es van convocar als 80 alumnes que han participat als 5 certificats de professionalitat que s’han realitzat en col·laboració amb el SOC i més de 50 alumnes van recollir el seu diploma corresponent al certificat de professionalitat que han cursat.

Es va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Feliu, el senyor Jordi San José i la regidora de Promoció Econòmica, la senyora M. Cinta Daudé que van posar en valor la importància d’assolir una acreditació formativa mitjançant els certificats de professionalitat i van encoratjar als alumnes a seguir endavant en l’assoliment dels seus objectius formatius i laborals.

També hi va participar el senyor César Aníbal Larrosa, representant de l’empresa SAMA GROUP que ens va explicar la seva experiència en la col·laboració en les pràctiques de l’especialitat d’Organització i gestió de magatzems.

D’altra banda, un dels moments més emotius van ser les intervencions dels 5 alumnes que ens van explicar la seva experiència personal en relació a la formació rebuda:
Daniel Vicente alumne del CP Organització i gestió de magatzems.
 Alicia Vidal alumna del CP Atenció sociosanitària en institucions.
Frederic de la Cortina alumne del CP Gestió administrativa i financera del comerç internacional.
Mónica Moreno alumna del CP Dinamització d’activitats de lleure infantil i juvenil.
 Pedro Bernand alumne del CP Atenció sociosanitària en domicilis.


Finalment, un dels moments que més va agradar als alumnes, va ser la projecció d'una presentació amb les dades i les fotografies recollides durant els mesos de formació. 

Aquí us deixem un enllaç per si el voleu tornar a veure: 


http://prezi.com/oi_o4vkzzqtz/acta-de-cloenda-foap-2013-2014/?utm_campaign=share&utm_medium=copy
Sens dubte va ser una tarda fantàstica, on tots els assistents van manifestar la seva satisfacció per la feina feta i van recollir amb molta il·lusió els seus merescuts diplomes.


Moltes gràcies a tots i a totes, sense vosaltres això no hauria estat possible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada