dimarts, 22 de juliol de 2014

Cloenda PQPI-PTT 2013-2014

El passat 1 de juliol va tenir lloc l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del PQPI-PTT Sant Feliu de Llobregat, que pretén ser un reconeixement a tots els estaments implicats en el Programa

L'acte va comptar amb la presència de la regidora del Departament de Promoció Econòmica, Ma. Cinta Daudé, Jaume Hill, coordinador dels PQPI-PTT de Catalunya, i Joan Josep Alonso, cap del Programa de Transició Escola Treball de la Diputació de Barcelona. Tots tres van destacar en les seves intervencions la col·laboració entre les diferents administracions- aquest és el primer curs que col·labora la Diputació de Barcelona- i es va agrair la feina feta pels professors, empreses col·laboradores i alumnes.


Durant la cloenda es van planificar dues taules d'intervencions, per una banda, representants del Projecte Coach de la Fundació Èxit,  projecte de voluntariat corporatiu, en el qual han participat 10 alumnes de Sant Feliu de Llobregat. Així, es va comptar amb la presència de Fernando Martín, gerent de mercats digitals de l'empresa INDRA i Eva Tarrida, directora de l’empresa SARQUAVITAE, els quals van explicar la seva experiència com a voluntaris dins de l' 11a edició del Projecte Coach a Barcelona.I per un altra, representants d’exalumnes del Programa, que van explicar la seva experiència fora del PTT, i com un fracàs es pot esdevenir  un èxit, així es va comptar amb el testimoni de la Laia Pujol, alumna del PTT d’auxiliar d’establiments hotelers durant el curs 2007-2008.

En finalitzar l'acte es van lliurar els diplomes a les empreses, docents i alumnes participants.

Durant la sessió, es va presentar un audiovisual, on es reflectien totes
les actuacions que s'han portat a terme al llarg del curs, així com els resultats obtinguts.
En aquesta edició han participat 48 joves (31 nois i 17 noies), i han col·laborat 27 empreses que han acollit als joves durant el període de formació en centres de treball. Cal dir que gairebé el 83% continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2014-2015, (17 nois i noies en un cicle formatiu de grau mitjà i la resta en el mòdul C, per a l'obtenció del graduat en ESO).

Pel que fa a la inserció laboraI, un 24% han estat contractats per l'empresa on han fet les pràctiques.

Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PQPI 2013-2014 i en el camí, que ara comencen. FINS AVIAT!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada