divendres, 30 de maig de 2014

FEM OCUPACIÓ A LA RADIO SANT FELIU

El Programa Fem Ocupació per Joves es fa present a la radio aquest dimarts 27 de maig amb una proposta nova en el seu pla formatiu.Recordem Fem ocupació per Joves és un programa que té com  primer objectiu trobar empreses que contractin joves de 18 a 29 anys durant sis mesos. Dins d'aquest període i en alternança amb la feina s'ofereix un pla formatiu de millora de les competències transversals i professionals.

El Programa ofereix a través d'una entitat "Jocs al segon" un mòdul de tècniques de recerca de feina innovador i diferenciat. Per això es va convidar a la radio a un dels formadors d'aquesta entitat, Oriol Ripoll.

La seva proposta és treballar el currículum creatiu, el vídeo currículum i l'autoocupació mitjançant el joc. Aquesta darrera paraula per joves i adults, genera reticències i els formadors o formadores d'aquesta entitat canvien la proposta per dinàmiques, però el concepte és el mateix. Mitjançant el joc ens coneixem a nosaltres mateixos i coneixem els altres és un punt de partida diferent per treballar qualsevol contingut teòric.

Us convidem a sentir aquesta entrevista que obra una porta del passat i cap al futur a fer us del joc a continguts que metodologicament necessiten canvis per generar nous aprenentatges, com és el cas de les tècniques de recerca de feina.

 ENTREVISTA RADIO


                         Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada