dilluns, 23 de desembre de 2013

Fins aviat!

Estem a punt d'iniciar un nou any i molt sovint amb aquests periodes de traspàs hi ha coses que canvien.  

Aquest proper any 2014 Sant Feliu serà una ciutat que notarà aquests canvis, ja que deixarà de gaudir del servei de dos col·lectius que fa anys que ens ofereixen a la ciutadania la seva cara més amable.  Doncs, sí, encara que costi de creure, durant el 2014 la ciutat no podrà gaudir del Taller d'Ocupació d'Agents Cíviques, ni de la Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals. 

Durant anys hem vist a les agents cíviques recorrent els carrers del poble, informant, assessorant, conscienciant a la ciutadania en temes de mediambient, de convivència, donant suport a les entrades de les escoles, informant en campanyes puntuals... i hem gaudit dels joves animadors socioculturals als parcs i places fent els jocs al carrer, al Firajoc, dinamitzant el Concurs de Talents, l'Okupa la Nit...  Sens dubte tots dos col·lectius hi eren perquè la població els necessita, perquè ocupen un espai que genera activitats constantment i perquè si ells no hi són, tots hi perdrem una mica. 

I si a gran escala Sant Feliu perd aquests serveis, nosaltres a l'Aula, a més de perdre dos recursos importantíssim pel nostre dia a dia, també perdem a dos grans companys de feina: gent molt professional, treballadora, a qui li encanta la seva feina, que gaudeix portant-la a terme i que ens fa gaudir als altres veient-ne els resultats. 

Són els millors fent el que fan i per això estem segurs que ens tornarem a trobar... potser amb altres projectes, però de ben segur que tornaran a poder desplegar totes les seves competències professionals i tornaran a oferir-nos tot el seu potencial. 


Molta sort Isa i Iago!!!

... Us trobarem a faltar molt!

dilluns, 16 de desembre de 2013

I els premiats són...

Avui volem felicitar als nois i noies que fa uns dies van ser avaluats dels mòduls de GES, ja que els resultats han estat molt satisfactoris. Dels 20 alumnes matriculats inicialment, 11 han complert amb el compromís de realitzar totes les activitats encomanades i per tant tenien dret a ser avaluats. Entre aquests 11 alumnes,  sumaven un total de 40 mòduls matriculats i hem de dir que 39 mòduls han estat aprovats! i amb nota!

Aquesta entrada ha de servir perquè tots ells rebin el nostre reconeixement, per l'esforç que han fet i perquè cada cop estan més a prop del seu objectiu, però en especial volem donar 4 premis virtuals especials. 

Les categories premiades són: 

- Premi a l'alumne/a amb més mòduls matriculats i aprovats:

La guanyadora és: VERÓNICA PÉREZ BLAYA!!!
Aquesta alumna ha estat matriculada de 6 mòduls, tots ells amb prova presencial i els ha superat tots. Les seves qualificacions són:
  • Matemàtiques IV: 7
  • Tecnologia: 5
  • Física i Química: 6
  • Anglès III: 7
  • Història II: 7
  • Geografia II: 8


- Premi a l'alumne amb la nota més alta en un dels mòduls: 

El guanyador és: JAVIER MAYA MARTÍN!!!
El Javi ha aconseguit treure un 10 en matemàtiques III i ha demostrat que els números són el seu fort!- Premi a la millor nota mitjana:

Els guanyadors són: CRISITIAN PÉREZ I CHRISTIAN ARMENTEROS!!!
En aquesta categoria tenim un empat ja que els Cristians, no només comparteixen nom, sinó que han aconseguit una nota mitjana de 9. 
  • Matemàtiques III: 9
  • Llengua catalana: 9
  • Anglès II: 9- Premi al/ a la primer/a alumne/a que es gradua a l'IOC:

La guanyadora és: NÚRIA ARROYO FERNÁNDEZ!!!
Doncs sí, la Núria s'ha tret el graduat i es converteix en la primera alumna del JPO en aconseguir la titulació a través de l'IOC. Moltíssimes felicitats a tots i totes! 
Ara  hem de seguir endavant amb els mòduls que ens queden. Ja sabeu que al gener tornarem a la càrrega. 
Gaudiu dels èxits i bones vacances.

dimarts, 10 de desembre de 2013

Els JPO a la ràdio!

Avui dos alumnes del Programa Joves per l'Ocupació m'han acompanyat a la ràdio per parlar de la seva experiència personal dins del projecte. 
Ho han fet tan bé, que volem compartir amb tots vosaltres tot el que ens han explicat. 
Aqui us deixo l'enllaç on podreu escoltar les vivències de l'Emmanuel Martínez, alumne del curs d'Operari de magatzem i de l'Estela Giménez, participant del curs d'Iniciació a la cuina. 

Esperem que us agradi!dimecres, 4 de desembre de 2013

Experiències d'exit a la formació ocupacional

El passat dia 3 de desembre dins de l'espai Estudies o Treballes, van  parlar de la qualificació professional i la formació, explicant quina és l'oferta formativa adreçada a treballadors en situació d'atur que ha sol·licitat l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
A més, van convidar a dues alumnes participants al CP Atenció sociosanitària a persones dependents en el domicili que van explicar la seva experiència a partir de la participació en aquesta formació.
Concretament van intervenir les alumnes Fina Massana i Paz Roman que van exposar com havien aconseguit la seva inserció laboral com a cuidadores a domicili.
Voldria agrair a aquestes alumnes la seva col·laboració i participació en l'espai.
Us animo a tots a escoltar l'entrevista!!!

Entrevista ràdio