divendres, 29 de novembre de 2013

El dilluns ens examinem!

Aquest dilluns dia 2 de desembre els alumnes del Programa Joves per l'Ocupació tenen una cita important: els exàmens de l'IOC.

Com sabeu, un dels reptes que ens proposàvem a l'inici de curs és que aquells joves que no tenien el Graduat en ESO aconseguissin la titulació, ja fos a través de l'Escola d'Adults o a través de l'Institut Obert de Catalunya. Doncs, com us deia, el proper dilluns l'Aula Sant Feliu acollirà els exàmens oficials de l'IOC. 

Enguany, tenim 20 alumnes matriculats a l'IOC. Alguns poden aprovar els mòduls per avaluació continua i no hauran de fer exàmens, però tenim 8 alumnes que han passar la prova de validació.  Ara tot són nervis, però han treballat molt durant aquest trimestre i estem segurs que els resultats seran positius. 


Desitgem molta sort a la Vero, 
la Núria, l'Estela, el Christian A., el Cristian P., el Javi, el Carlos i  l'Oriol. 

divendres, 22 de novembre de 2013

FLASHMOB CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA


El proper dilluns 25 de novembre es farà una FLASHMOB "En contra de la violència Masclista"

Els alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació sociocultural són els creadors de la coreografia i de la dinamització. Durant aquesta setmana s'han portat a terme diversos assajos per diferents activitats i equipaments de Sant Feliu: Casal de joves, Casal Municipal de la Gent Gran, Aula SAnt Feliu i Escola d'adults, per què tothom pugui participar en aquesta activitat.
Us deixem l'enllaç on trobareu la seva coreografia per si voleu assajar des de casa o bé compartir amb els amics i amigues.

Flashmob Contra la violència masclista

Us esperem a la plaça de la vila el dilluns 25 de novembre a les 17:30. Per poder ballar i expressar la lluita contra la VIOLÈNCIA MASCLISTA . NO hi falteu, us hi esperem.

dimecres, 6 de novembre de 2013

Petició cursos de formació ocupacional


L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya diferents accions formatives per la convocatòria del 2013-2014, adreçades prioritàriament a treballador/es en situació d'atur.

Aquestes accions formatives tenen per objectiu millorar la qualificació professional i adquirir les competències professionals per facilitar la inserció laboral en el mercat de treball actual.En total s'han sol·licitat 9 especialitats formatives de diferents àrees professionals: comerç i màrqueting, administració i gestió, serveis socioculturals i a la comunitat, informàtica i comunicacions.

Concretament les especialitats sol·licitades són les següents:
- Organització i gestió de magatzem.
- Gestió administrativa i financera del comerç internacional.
- Gestio comptable i gestió administrativa per auditoria.
- Anglès: gestió comercial.
- Anglès: atenció al públic.
- Atenció sociosanitàra a persones dependents d'institucions socials.
- Atenció sociosanitàra a persones dependents en el domicili.
- Dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil.
- Confecció i publicació de pàgines web.
 

Del total de cursos sol·lcitats, 7 cursos tenen l’acreditació de certificats de professionalitat i disposen de pràctiques professionals no laborals. 

Totes aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i la previsó es rebre l'aprovació durant el mes de desembre.

Si esteu interessats en ampliar aquesta informació podeu consultar el web de promoció econòmica.

Esperem poder realitzar totes aquestes accions formatives i així donar resposta a totes les persones que estiguin interessades en millorar la seva formació i qualificació professional.