dilluns, 23 de desembre de 2013

Fins aviat!

Estem a punt d'iniciar un nou any i molt sovint amb aquests periodes de traspàs hi ha coses que canvien.  

Aquest proper any 2014 Sant Feliu serà una ciutat que notarà aquests canvis, ja que deixarà de gaudir del servei de dos col·lectius que fa anys que ens ofereixen a la ciutadania la seva cara més amable.  Doncs, sí, encara que costi de creure, durant el 2014 la ciutat no podrà gaudir del Taller d'Ocupació d'Agents Cíviques, ni de la Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals. 

Durant anys hem vist a les agents cíviques recorrent els carrers del poble, informant, assessorant, conscienciant a la ciutadania en temes de mediambient, de convivència, donant suport a les entrades de les escoles, informant en campanyes puntuals... i hem gaudit dels joves animadors socioculturals als parcs i places fent els jocs al carrer, al Firajoc, dinamitzant el Concurs de Talents, l'Okupa la Nit...  Sens dubte tots dos col·lectius hi eren perquè la població els necessita, perquè ocupen un espai que genera activitats constantment i perquè si ells no hi són, tots hi perdrem una mica. 

I si a gran escala Sant Feliu perd aquests serveis, nosaltres a l'Aula, a més de perdre dos recursos importantíssim pel nostre dia a dia, també perdem a dos grans companys de feina: gent molt professional, treballadora, a qui li encanta la seva feina, que gaudeix portant-la a terme i que ens fa gaudir als altres veient-ne els resultats. 

Són els millors fent el que fan i per això estem segurs que ens tornarem a trobar... potser amb altres projectes, però de ben segur que tornaran a poder desplegar totes les seves competències professionals i tornaran a oferir-nos tot el seu potencial. 


Molta sort Isa i Iago!!!

... Us trobarem a faltar molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada