dimarts, 1 d’octubre de 2013

Acte cloenda cursos FO 2012-2013


El passat dijous 26 de setembre es va celebrar a Can Maginàs l'acte de cloenda dels cursos de Formació Ocupacional 2012-2013.

A l'acte es va convocar a totes els participants de les 5 especialitats formatives realitzades,  així van assistir més de 50 alumnes i pràcticament tots els docents col·laboradors. Van haver de disculpar a la resta d’alumnes donat que majoritàriament estaven treballant i no van poder acudir a l’acte.


Es va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu, el senyor Jordi San José, la regidora de Promoció Econòmica, la senyora M. Cinta Daudé i la senyora María Mancha, directora de l’oficina del SOC de Sant Feliu


 
Tots ells  van felicitar als alumnes pels bons resultats obtinguts i per l’esforç que havien fet per aconseguir els seus objectius formatius i laborals.D’altra banda, un dels moments més emotius van ser les intervencions dels 4 alumnes que ens van explicar la seva experiència personal en relació a la formació rebuda:
-Joana Barba alumna del CP de comerç internacional.
-Marta Casas alumna del CP Atenció sociosanitària en institucions.
-Paz Roman alumna del CP Atenció sociosanitària en domicilis.
-  Pedro Bohorquez alumne del CP Organització i gestió de magatzem.I per últim, van comptar amb la presència de la directora de la residència Fèlix Llobet, Isabel Melero, com a exemple d’excel·lència en l’organització i col·laboració de les pràctiques formatives en l’àmbit d’atenció a les persones en institucions. 

Durant la seva intervenció, la participant va posar en valor les pràctiques formatives com a procés d’aprenentatge i consolidació dels coneixements teòrics adquirits a l’aula.

  
Finalment, un dels moments que més va agradar als alumnes, va ser la projecció d'una presentació amb les dades i les fotografies recollides durant els mesos de formació. 
Aquí us deixem un enllaç per si la voleu tornar a veure: Sens dubte va ser una tarda fantàstica. On tots els assistents van manifestar la seva satisfacció per la feina feta i van recollir amb molt d’orgull els seus merescuts diplomes.

Moltes gràcies a tots i a totes, sense vosaltres això no hauria estat possible.

Us desitjo molta sort!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada