dilluns, 23 de setembre de 2013

Animació a les Festes de Can Calders

Aquest dissabte 21 de setembre els alumnes animadors i animadores socioculturals de la Casa d'Oficis van dinamitzar les festes de Can Calders amb LA FÀBRICA DE LES PARAULES.

La plaça de les roses estava plena de gent, entitats i especialment d'uns personatges una mica estranys.

Eren tècnics, mecànics i treballadors de la fàbrica que demanaven ajuda als infants per què la fàbrica s'havia espatllat. Estaven desesperats per trobar paraules i tornar a engegar la màquina per poder parlar i comunicar-se amb normalitat.
Els infants i les famílies voltaven per la fira i feien les activitats de les diferents entitats, a cada prova superada una paraula li donaven,
quan tenien quatre per la fàbrica central passaven
i una pregunta se'ls hi formulava.

PER QUÈ SERVEIXEN LES PARAULES? els infants i les famílies responien coses ben diverses com: per comunicar-nos, per poder escriure i parlar, per conèixer les coses i aprendre, per cantar i expressar emocions, per entendre a les persones, per viatjar, per somiar, etc.

Gràcies als infants i famílies de can calders la fàbrica es va posar en marxa i s'ha tornat a tenir totes les paraules del món per comunicar-nos millor.Va ser una bona dinamització amb molta participació, envoltada de tallers i activitats molt variades. 

2 comentaris:

  1. Quina idea més bona això de la fàbrica de les paraules!!! M'ha encantat!

    ResponElimina
  2. La caracterització dels personatges va quedar genial!

    ResponElimina