dilluns, 22 de juliol de 2013

Un gran dia: la cloenda del JPO

El passat dijous 18 de juliol es va celebrar l'acte de cloenda de la part formativa del Programa Joves per l'Ocupació. I diem part formativa, perquè el programa encara està molt viu i li queden moltes accions per desenvolupar, ja que fins al març de 2014, els alumnes continuaran formant part del projecte i tindran una tutorització per aconseguir els seus objectius professionals, formatius i personals. 
A l'acte hi van assistir gairebé la totalitat dels alumnes. Vam haver de disculpar, però amb molt de gust, a uns quants nois que han aconseguit feina al finalitzar les pràctiques i no van poder acudir a la cita... però ja ho sabem, la feina és la feina!

Vam comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu, el senyor Jordi San José i la regidora de Promoció Econòmica, la senyora M. Cinta Daudé que van felicitar als alumnes per la feina ben feta i els van encoratjar a seguir endavant en l'assoliment dels objectius que es plantegin. 

També hi va participar la senyora Marta Marfil de l'àrea de Formació de Mercabarna i la senyora María Mancha, directora de l'oficina del SOC de Sant Feliu, que van reconèixer l'esforç que estaven fent els alumnes i van emfatitzar els bons resultats que s'estaven obtenint. 

I per últim, vam gaudir amb la intervenció de Marouan El Asri, un alumne de l'especialitat d'Activitats de comerç i atenció al públic, que va copsar l'atenció de tots els assistents explicant-nos la seva experiència en primera persona i transmetent-nos tot allò que li havia aportat la participació en el curs. 

D'altra banda, un dels moments que més va agradar als alumnes, va ser la projecció d'una presentació amb les dades i les fotografies recollides durant els mesos de formació. Aquí us deixem un enllaç per si algú el vol tornar a veure: 
Sens dubte va ser un dia rodó. Els nois i les noies estàven contents i orgullosos del què havien aconseguit i les tutores contentes de veure com rebien els seus merescuts diplomes. 
Ara tenim un mes per endavant per descansar i agafar forces de cara a setembre, perquè encara ens queda molta feina per fer, però ho agafarem amb ganes i segur que tindrem uns resultats iguals o millors que els que hem obtingut fins ara. 

Molt bon estiu a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada