dijous, 4 de juliol de 2013

Acte de cloenda dels PQPI-PTT Sant Feliu de Llobregat del curs 2012-2013

El saló del Àustries del Palau Falguera va acollir el passat 28 de juny, l’ acte de cloenda del PQPI-PTT Sant Feliu de Llobregat, que pretén ser un reconeixement a tots els estaments implicats en el Programa

L'acte que va estar presidit per l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, va comptar amb la
presència de la regidora del Departament de Promoció Econòmica, Ma. Cinta Daudé i Jaume Hill, coordinador dels PQPI-PTT de Catalunya. Tots tres van destacar en les seves intervencions la col·laboració entre les diferents administracions i es va agrair la feina feta pels professors, empreses col·laboradores i alumnes.

Durant la cloenda es van planificar dues taules d'intervencions, per una banda, representants del sector empresarial que col·labora amb el programa. Així, van comptar amb la presència de l'Enric Cerdán, responsable de producció de l'empresa FOIMA,SA - empresa col·laboradora en pràctiques- i David Fraga , director de l'hotel NH Constança, entitat col·laboradora en formació i pràctiques a l'especialitat auxiliar d'establiments hotelers. Els quals van explicar la seva experiència acollint a joves en pràctiques.

I per un altra, representants dels alumnes que han participat en aquesta edició (Marc Joan- auxiliar de fabricació mecànica i Adrià Dominguez-auxiliar d'establiments hotelers), que van explicar la seva experiència i què els ha aportat el programa de cara al futur. En finalitzar l'acte es van lliurar els diplomes a les empreses i alumnes participants.

Durant la sessió, es va presentar un audiovisual, on es reflectien totes les actuacions que s'han portat a terme al llarg del curs, així com els resultats obtinguts.

En aquesta edició han participat 30 joves (24 nois i 6 noies), i han col·laborat 17 empreses que han acollit als joves durant el període de formació en centres de treball (pràctiques en empreses)Cal dir que 25 joves (83%) continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2013-2014, (15 en un cicle formatiu de grau mitjà i 10 en el mòdul C, per a l'obtenció del graduat en ESO).

Pel que fa a la inserció laboraI, un 5% han estat contractats per l'empresa on han fet les pràctiques.

Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PQPI 2012-2013 i en el camí, que ara comencen. FINS AVIAT!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada