divendres, 10 de maig de 2013

Tens jardí i vols fer el tu propi adob?

D’una forma senzilla i pràctica, pots fer tu mateix el teu propi adob natural i de gran qualitat per poder utilitzar-lo en el teu hort o jardí. Així mateix és una opció per poder treure profit als residus orgànics que es generen a casa i fer fertilitzant ecològic.

El compostatge casolà consisteix en transformar les restes orgàniques i les restes de jardí en compost, cal que disposem d’un mínim espai exterior on ubicar el compostador, com pot ser una terrassa o un jardí.D’aquesta manera podem contribuir amb el medi ambient i retornar a la terra el que és seu. Aquí us deixo un vídeo explicatiu de com fer-ho i les pautes a seguir per realitzar el compostatge.Per a més informació i per formar part de la campanya “Tothom a fer compost!” de l’Ajuntament podeu visitar la seva pàgina web o bé durant la Fira comercial els dies 10 i 11 de maig també podeu inscriure-us en l’estand de Fem Barri on amablement nosaltres, les Agents Cíviques, us informarem. D’altra banda us convidem a participar als Tallers de Sostenibilitat que es realitzaran en el Pati de l’Ateneu Santfeliuenc durant la fira.

Animeu-vos a participar en aquesta campanya i feu compostatge a la llar. El compostador es lliurarà de manera totalment gratuïta, a més tots els participants rebran una formació prèvia, tindran un seguiment i també l’assessorament per part dels tècnics responsables del projecte.

- Laura Arroyo -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada