dimecres, 8 de maig de 2013

Obert el període de preinscripció als programes de qualificació professional inicial

Del 6 al 17 de maig resta obert el període de preinscripció als Programes de Qualificació Professional Inicial. Els PQPI estan organitzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

A quí s'adreça?
A nois i noies, d'entre 16 i 21 anys, que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i que, a curt termini, volen treballar i/o cursar un cicle formatiu de grau mitjà.

Quina durada té?
Mòduls A i B (mòduls obligatoris): Tenen una durada d'un curs escolar
Mòdul C: mòduls voluntaris per a l'obtenció del GESO: Es poden cursar, en paral·lel o posteriorment, en centres de formació de persones adultes.

Per a què serveix el PQPI?
Segons les qualificacions obtingudes en el PQPI i les competències assolides, l'alumnat obtindrà:

* Certificat acadèmic que permetrà l'exempció parcial a les proves d'accés al CFGM i/o total si la nota global PQPI és superior a 8.
* Certificat de professionalitat, si supera els mòduls professionals específics corresponents.
* Certificat acadèmic on constaran els mòduls professionals que ha superat i les competències que ha acreditat, cas que no superi els mòduls obligatoris del PQPI.

Especialitats formatives que es fan a Sant Feliu de Llobregat ·
PQPI/Pla de Transició al Treball-Aux. de fabricació mecànica
PQPI/Pla de Transició al Treball-Aux. d'establiments hotelers

On es fan?
Aquesta formació es desenvolupa a les instal·lacions de l'Aula Sant Feliu, ubicada a la Carretera de la sànson, 74 de Sant Feliu Feliu de Llobregat. Tf. 93 685 08 98.

El lliurament de documentació es farà a les instal·lacions de l'Aula Sant Feliu. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:30 a 13h i de 17 a 19h.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada