divendres, 12 d’abril de 2013

II edició del Projecte Esports PQPI-PTT BAIX LLOBREGAT

El dimecres passat, els alumnes del PQPI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica van assistir a la xerrada “l’esport com a transmissor de valors”, que es va a portar a terme a les instal·lacions del centre de promoció econòmica Can Calderón de Viladecans.

En aquesta sessió ha participat Pep Marí, psicòleg esportiu del CAR de Sant Cugat, i escriptor dels llibres com “Aprender de los campeones” i “La felicidad no es el objetivo”. I l’ex-esportista Enric Masip que durant 14 anys va ser jugador de FC Barcelona de handbol.
Tot dos van explicar que a la pràctica esportiva es treballen valors totalment transversals a tots els àmbits de la nostra vida, personal, social educatiu i laboral. Valors com el respecte, el companyerisme, el treball en equip, saber guanyar i saber perdre, confiança, competitivitat, etc.

Aquesta xerrada forma part de les activitats que s’estan portant a terme en la II edició del PROJECTE ESPORTS PQPI-PTT BAIX LLOBREGAT, en el qual participen 6 PQPI-PTT (Viladecans, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Martorell, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat).

Durant la xerrada es va projectar els vídeos que cada grup d’alumnes va fer , on es feia referència a un valor. A Sant Feliu li va tocar el valor de LA COMPETITIVITAT, en aquest enllaç ho podreu veure.

Totes les activitats planificades s’estan fent de forma simultània entre l’alumnat dels PTT implicats. En aquesta edició estan participant 200 alumnes de diferents especialitats formatives com són: fleca i pastisseria, informàtica, comerç i atenció al públic, fontaneria i instal·lacions elèctriques i fabricació mecànica.

La II edició del Projecte d’Esports conclou el 19 d'abril amb una activitat consistent en un torneig de futbol, en la que es troben els sis PQPI-PTTs participants. El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del pavelló esportiu Andrei Xepkin de Sant Feliu de Llobregat, on comptarem amb la presència de representants polítics i tècnics dels ajuntaments on es desenvolupen els programes de qualificació professional inicial, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona.

Al finalitzar el torneig es farà entrega d’uns trofeus realitzats pels alumnes d'auxiliar de fabricació mecànica de Sant Feliu de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada