dijous, 14 de març de 2013

Més Joves per l'Ocupació: els Auxiliars de Magatzem

Després d'un llarg procés de selecció, 12 joves han estat els seleccionats per a iniciar el curs d'Auxiliars de magatzem, en el marc del Programa Joves per l'Ocupació. 

Es tracta de 12 nois, que malgrat ser molt diferents entre ells, tenen un objectiu comú: formar-se en l'àmbit de la logística i poder trobar una feina en aquest sector. El pla formatiu que s'ha dissenyat,  intenta donar resposta a aquesta motivació, ja que els alumnes del curs podran aprendre quines són les tasques d'un auxiliar de magatzem, realitzaran un mòdul específic d'informàtica, obtindran el carnet  de conductor de carretons elevadors i en la part final de la formació, realitzaran pràctiques en entorns de treball reals.

A més, com en les altres especialitats, tots els alumnes comptaran amb el suport d'una tutora per orientar-los durant tot el procés, ja sigui des de la vessant personal, formativa o laboral. 

Portem pocs dies de curs, però les primeres sensacions són molt bones: alumnes implicats en la formació, responsables, motivats i amb moltes inquietuds formatives. Els hi desitgem a tots molta sort en el procés que ara comencen i com a la resta d'alumnes els hi donem la benvinguda a l'Aula Sant Feliu. 

BENVINGUTS:
Christian A., Daniel, Adrià, David, Aitor, Oriol, Alberto, Emmanuel, Miguel Carlos, Cristian P., Omar i José

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada