dimarts, 19 de març de 2013

Ara ja hi som tots/es: Els ajudants de cuina.

ABDUL RAHIM, ROCIO, NABILA, FERNANDO, JOEL, CARLOS, JAVIER F., ESTELA, JOSE, JAVIER M., ÓSCAR M., ALBERTO I ÓSCAR T. 

Avui us presento als Ajudants de Cuina per a Col·lectivitats, el darrer curs que posem en marxa dins del programa Joves per l'Ocupació.

Es tracta d'un grup composat per 13 nois i noies amb una clara vocació vers el món de la restauració. Alguns d'ells ja tenien experiències en aquest àmbit, d'altres ho veuen com una sortida laboral que els motiva i fins i tot alguns es plantegen continuar els seus estudis en cicles formatius del sector...

Hem de dir que aquest curs era un dels més sol·licitats  del programa Joves per l'Ocupació i es van presentar un gran nombre de candidats al procés de selecció. Però després de tot un seguit de proves, aquests 13 joves ens van convèncer de que el curs encaixava en el seu itinerari formatiu i que els ajudaria a assolir el seu objectiu professional.

Es tracta d'una especialitat formativa eminentment pràctica i que requereix d'una infrastructura molt específica. Per això els alumnes es desplacen diàriament a les instal·lacions de cuina de l'Hospital Moisès Broggi, on compten amb els recursos personals i materials adients i per al desenvolupament de la formació. 

A més, els alumnes rebran classes d'informàtica, formació en tècniques de comunicació i treball en equip, suport en l'adquisició de competències clau i tindran una tutorització durant tot el procés per orientar-los acadèmicament i professionalment. 

L'experiència fins el moment, està sent molt satisfactòria, ja que tenim un grup de futurs cuiners molt treballador i amb moltes ganes d'aprendre. Qui sap si entre ells hi haurà un Ferran Adrià o una Carme Ruscalleda! 

Nosaltres, per si de cas, els hi desitgem molta sort en aquest nou camí professional que ara comencen i com a la resta de grups del programa Joves per l'Ocupació, els hi volem donar la benvinguda: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada