dimarts, 19 de febrer de 2013

Benvinguts/des Dinamitzadors/es!

El passat mes de desembre es va posar en marxa el Programa Joves per l'Ocupació (JPO) un projecte destinat a nois i noies d'entre 16 i 25 anys sense feina i amb un itinerari formatiu encara per desenvolupar.

Durant el mes de gener i febrer han estat molts els joves que han passat per l'Aula per informar-se de les característiques d'aquest programa i la veritat és que ens hem trobat amb un col·lectiu molt motivat vers la formació, tant professional com acadèmica i amb moltes ganes de començar a treballar pel seu futur. 

Els candidats que s'han interessat pel projecte, podien optar a una a una de les 4 especialitats que es desenvolupara dins del JPO:

- Dinamització d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil
- Activitats auxiliars de comerç - dependent polivalent
- Activitats auxiliars de magatzem
- Activitats auxiliars de cuina.

En aquest moments ja hem iniciat el curs de dinamitzadors i l'inici de la resta de cursos està previst per principis de març.

I què us puc dir del grup de dinamitzadors? doncs que malgrat encara ens estem coneixent, sembla un grup molt motivat per la formació, amb iniciativa, amb ganes de treballar i aprofitar el temps. Estic segura que sabran treure tot el pròfit de l'orientació, la formació i la possibiliat d'inserció laboral que els hi ofereix aquest programa.

Així que de moment, el que ens agradaria fer és donar la benvinguda als 13 nois i noies que conformen el grup de dinamitzadors i convidar-los a que segueixin aquest bloc on, en moltes ocasions, en seran els protagonistes.


Benvinguts/des a l'Aula


M. Carme, Núria, Judith, Laura, Raquel, Ana, Dairen, Noemí, Mònica, Luis, Verónica, Abel i M. Rebeca!1 comentari: