dimarts, 12 de febrer de 2013

El carnaval arriba a l'Aula Sant Feliu

Un any més el Carnaval arriba a l'Aula Sant Feliu de mans dels Animadors i Animadores Socioculturals, que han dinamitzat el II Concurs de Difresses ambientat amb els dibuixos animats de la Tele.
Els alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural fa dues setmanes van dissenyar el flyer del concurs. Aquí teniu una mostra.El flyer era un element de suport per anar a les diferents classes i motivar als alumnes de tots els programes: PTT de soldadura, PQPI de comerç i hoteleria, taller d'ocupació de les Agents Cíviques. Es va aprofitar per recordar les bases del concurs eren molt senzilles:


Les animadores i animadors socioculturals han creat tota l'ambientació de la sala d'actes amb la col·laboració del PQPI de comerç, als quals volem agrair la seva participació.

Finalment ha arribat el gran dia esperat 12 de febrer i a les 12h30 començava l'espectacle a la sala d'actes. Els alumnes estaven nerviosos esperant fer molt bé les coreografies i les presentacions preparades per aquest moment. Aquí teniu una mostra de que tot ha sortit molt bé.
El concurs ha atorgat tres guanyadors:

En tercer i segon lloc empatats amb 56 punts els Wailers soldadors Futbol club i els alumnes de comerç en Batman i companyia. I en primer lloc amb més de 72 punts les Agents Cíviques a l'Alp.

Volem agrair la participació de tots els alumnes i especialment els docents i tutores que han recolzat la iniciativa en tot moment, animant i motivant als seus alumnes per participar en l'activitat.

Felicitats animadors socioculturals la vostra primera dinamització ha estat tot un èxit. ENHORABONA.

VISCA EL CARNAVAL I VISCA EL CARNESTOLTES.1 comentari: