dilluns, 14 de gener de 2013

Properament... Programa Joves per l'Ocupació

El 2013 ha arribat carregat de projectes per l'Ajuntament de Sant Feliu: Cases d'Oficis, Tallers d'Ocupació, cursos de formació ocupacional... i a més ens ha portat un nou projecte anomenat Joves per l'Ocupació. 

Arran de l'experiència adquirida amb el desenvolupament del Programa Suma't, el Servei d'Ocupació de Catalunya ha decidit endegar enguany, el Programa Joves per l'Ocupació (PJO) que si bé és cert que té moltes similituds amb el seu antecesor, no ho és menys que ve carregat de millores substancials per a tots els implicats. 

Així el PJO és un programa destinat a joves d'entre 16 i 24 anys, en situació d'atur, sense graduat escolar o que malgrat el tinguin presentin dèficits formatius. L'objectiu principal és oferir als joves orientació, formació i experiència pràctica en empreses, a més de poder reprendre els estudis reglats. 

Encara ens trobem en una fase molt inicial de programa i estem acabant de concretar els aspectes que el configuraran, però podreu conèixer alguna de les seves característiques si escolteu aquesta intervenció a ràdio Sant Feliu. Us continuarem informant!

1 comentari: