dimecres, 30 de gener de 2013

Dia Escolar de la No violència i de la Pau a l'Aula Sant FeliuAvui dia 30 de gener a l’Aula Sant Feliu es celebra el Dia Escolar de la No-violència il a Pau, una jornada que es convoca anualment per commemorar l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, de la que enguany es compleixen 65 anys.

Escoles i centres educatius d’arreu del món se sumen a la celebració d’aquesta efemèride. És per això que els animadors i animadores socioculturals de la Casa d’oficis han dinamitzat una acció consistent en la realització d’un mosaic participatiu.  Hem comptat amb una gran implicació per part dels alumnes de diferents programes de l’Aula Sant Feliu: des dels PQPI de Comerç, Hoteleria i Soldadura, fins a les agents cíviques del Taller d’ocupació han col·laborat per recordar la tasca d’aquest pacifista en favor de la no-violència i la pau.


La idea d’aquest mosaic parteix del treball original que va fer el pintor Picasso l’any 1961. Els animadors i animadores socioculturals han fet una reproducció participativa que representa i expressa la no-violència mitjançant diferents targetes pintades amb colors vius i dibuixos de tota mena: simbòlics, realistes, abstractes... Totes les opcions, com tots els integrants de l’Aula Sant Feliu, han tingut cabuda per elaborar-lo.  

Gràcies animadors i animadores per la vostra feina. 
Bon dia, per tothom, de la no-violència i de la pau.1 comentari: