dimarts, 22 de gener de 2013

10 anys d'agents cívics

S'ha iniciat la vuitena edició del Taller d'Ocupació d'agents cíviques que, com sempre, es desenvoluparà en gran part aquí a l'Aula. Ja fan 10 anys del primer Taller (2002-03) quan aquesta figura gairebé no es coneixia a Catalunya.


Amb aquest motiu a la ràdio local es va realitzar un reportatge on podreu escoltar entrevistes a la primera tinenta d'alcaldia, Rosa Maria Martí; al coordinador i docent de les agents durant els últims 5 anys, Iago Vázquez; a una de les agents cíviques que van participar en aquest projecte, Maria Jose Teba; i per últim una de les 8 agents cíviques que just ara comencen, la Raquel Altadill. Aquí podreu escoltar el reportatge sencer tal com es va emetre el passat divendres i també podeu trobar alguns exemples del ressò que s'han fet altres mitjans:


Les alumnes-treballadores estan ara centrades en el pla formatiu (comunicació, medi ambient, noves tecnologies, civisme, etc.) tot i que també han desenvolupat alguna pràctica com és l'elaboració d'un inventari fotogràfic dels equipaments municipals. Això els hi servirà per familiaritzar-se amb territori, organitzar-se de forma adient i recollir i traspassar correctament informació gràfica entre d'altres.


Esperem que sigui un any de profit per a tothom (agents, ajuntament i ciutadania).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada