divendres, 27 de juliol de 2012

Un viatge màgic amb els Animadors Socioculturals

Un any més els alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural han portat a terme un projecte d'activitats de lleure a la Biblioteca Montserrat Roig.


Els Animadors s'han transformat en Indis ( de la Índia) que viatjaven per indrets desconeguts com l'Antàrtida, la selva de l'Amazones, l'Everest o la Índia.

Era un viatge per trobar les pedres perdudes que els portarien al seu país d'origen. Per això cada dilluns i dimecres anaven a la Biblioteca Montserrat Roig a buscar amics i amigues que els ajudessin a trobar les pedres i poder tornar a la seva regió d'origen.

La sort ha estat que hi ha hagut molts infants que han acompanyat els Indis a trobar les pedres i fer aquest fantàstic viatge que finalment va finalitzar el passat dimecres 25 de juliol, quan finalment els indis van poder tornar al seu país.

Les activitats estaven adreçades a infants de 5 a 12 anys i combinaven activitats de moviment i petits tallers amb materials reciclats que els infants havien de portar de casa seva, per després desenvolupar nous materials amb aquests. Un bon exemple d'aquesta pràctica van ser els moneders del Nepal (foto), fets amb tetrabrics de llet.


La participació ha estat excel.lent: més de 200 infants han passat per aquestes activitats, que s'han desenvolupat els dillluns i dimecres de 18h a 20h a la sala que la Biblioteca té a la Torre del Roser, durant tot el mes de juliol.

Les families han valorat molt positivament tant les activitats com la tasca dels animadors socioculturals, i han demanat que l'estiu vinent es pugui repetir aquest projecte.

Felicitem aquests animadors i animadores socioculturals que han sobreviscut a un mes de juliol ben fort de treball per poder portar a terme totes aquestes activitats. La satisfacció final reflectida al rostre d'infants i famílies, així com el seu agraïment conjunt, compensa l'esforç i el poc descans. L'enhorabona i bon estiu!

1 comentari:

  1. Bona feina com sempre i molt xulos aquests moneders del Nepal (ho havia de dir)!

    ResponElimina