dimarts, 3 de juliol de 2012

Bones pràctiques ambientals

Dintre de les tasques que desenvolupen les agents cíviques podem destacar el seu treball en l'àmbit de l'educació ambiental. Així per exemple treballen amb el ciutadà a peu de carrer perquè es faci una bona gestió dels residus, desenvolupen tallers de cuina solar per les escoles o fan activitats de descoberta a la natura.

En aquesta ocasió l'escenari va ser la sala d'actes del nostre centre i el públic, les diferents especialitats dels Dispositius d'Inserció Laboral que, a l'igual que el Taller d'Ocupació d'agents cívics, s'emmarca en el projecte integrat de Fem Barri.


Els objectius de la xerrada són explicar alguns dels continguts bàsics sobre el medi ambient, donar a conèixer les diferents problemàtiques ambientals que afecten al nostre planeta i fer algunes recomanacions per tractar de millorar la nostra relació amb l'entorn quan estiguem a la feina.

Hi ha moltes petites accions que podem dur a terme durant el nostre dia a dia i que sumades poden suposar grans canvis en la millora del medi ambient. Us sumeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada