divendres, 6 de juliol de 2012

Acte de cloenda dels Programes de Qualificació Professional InicialEl dilluns 2 de juliol, va tenir lloc al Palau Falguera, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que han cursat els Programes de Qualificació Professional Inicial.
En aquesta edició han participat 46 joves (29 nois i 17 noies), i han col·laborat 25 empreses que han acollit als joves durant el període de formació en centres de treball (pràctiques en empreses)

 
A l'acte que va estar presidit per la regidora del Departament de Promoció Econòmica, Ma. Cinta Daudé, també van assistir Jesús Llop, coordinador de Formació Professional Inicial, Elisabeth Sánchez, cap de formació del CIFO Sant Feliu -entitat col·laboradora en formació a l'especialitat PQPI-PTT auxiliar de fabricació mecànica; Sara Grau, directora de l'hotel NH Rally, entitat col·laboradora en formació a l'especialitat del PQPI-PTT auxiliar d'establiments hotelers i Enric Cerdán, responsable de producció de l'empresa FOIMA,SA - empresa col·laboradora en pràctiques-. 

Al lliurament de diplomes als alumnes i empreses, van participar Manel Carrión, regidor del Departament d'Esports i Mireia Aldana, regidora del Departament d'Educació, Infància i Nova Ciutadania.
Durant la sessió, es va presentar un audiovisual, on es reflectien totes les actuacions que s'han portat a terme al llarg del curs, així com els resultats obtinguts.Áixí mateix, es va poder gaudir d'una exposició dels Projectes integrats dels alumnes participants .

Quant als resultats, cal dir que 38 joves (83%) continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2012-2013, (19 en un cicle formatiu de grau mitjà i 19 en el mòdul C, per a l'obtenció del graduat en ESO). Pel que fa a la inserció laboral, un 7% han estat contractats per l'empresa on han fet les pràctiques.

Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PQPI 2011-2012 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada