diumenge, 13 de maig de 2012

Votacions d'Activitats de l'Aula Sant Feliu

Us en recordeu de les activitats que s'han desenvolupat a l'Aula Sant Feliu? Quina creieu que és la que n'ha fomentat la participació?

1. Carnaval a l'Aula Sant Feliu

Primer Concurs de Disfresses de l'Aula Sant Feliu amb el tema central "personatges de pel·lícules". Cadascun dels grups va lluir i defensar la seva disfressa a l'escenari de la sala d'actes.


2. Dia Internacional de les Dones
Es va fer un mosaic per tot el centre, unificant les frases fent un camí únic i gairebé infinit de paraules  i frases reivindicatives en aquest dia, "el dia de les Dones". Més de 200 persones van participar-hi amb els seus pensaments i amb les seves idees centrades en els drets de les dones.


3. Concurs de microrelats per Sant Jordi

L'Aula Sant Feliu va participar al concurs de microrelats al Twitter i molts dels alumnes i docents van fer aflorar la seva creativitat literària.

4. Recicla't pel dia de Sant Jordi
Es va fer una exposició a la sala d'actes de material reciclat amb una frase relacionada amb la diada de Sant Jordi. També es va gaudir d'una performance de poesia i un petit taller de manualitat amb un record.


5. Campanya "Treballem Junts"
Campanya per fomentar la convivència els bons hàbits de totes les persones que formen part de l'Aula Sant Feliu, portada a terme pel grup d'agents cíviques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada