dilluns, 14 de maig de 2012

Presentacions dinàmiques en línia

A Internet trobem molts llocs que ens permeten crear i/o publicar les nostres presentacions dinàmiques en línia. Les presentacions són un element molt utilitzat com a suport visual a les presentacions de ponents, en formacions, a les explicacions dels docents o per la presentació de productes.

Cadascun d'aquests serveis d'edició i publicació de presentacions té unes característiques que la faran més o menys adequada a cada situació, en funció del tipus de sessió formativa, del col·lectiu, del que volem transmetre, de l'espai on s'ha de visualitzar, de la linealitat (o no) de la presentació, del fil conductor, etc.

Potser ja coneixem força les presentacions amb Power Point, inclús Slideshare, potser fins i tot el ja famós Prezi. Però, què us sembla per exemple aquesta presentació feta amb Popplet?Us deixo una llista amb algunes d'aquestes eines per fer presentacions dinàmiques en línia.

Slideshare

Ens permet publicar les nostres presentacions creades amb Power Point, Open Office o documents en PDF. 

Presentacions de GoogleDocs

Permet crear presentacions en format de diapositives des de la interfície de Gogole Docs.

Fumetti

Ens permet crear presentacions a partir de les imatges que hi pugem, àudio i subtítols. El seu funcionament és molt senzill i un cop creat podrem descarregar-lo al nostre disc dur o compartir-lo a Internet.

Sliderocket

Permet pujar presentacions ja fetes o crear-les directament en línia. Aquesta eina permet afegir animacions a els presentacions i incorporar-hi àudio.

Prezi 

Permet crear un mapa de conceptes, a partir del qual crear el fil conductor, establint relacions entre els diferents elements.


Popplet

És una  eina molt similar a Prezi i que ens permet relitzar una presentació de forma individual o col·lectiva, incorporant diferents elements multimèdia. El resultat final pot ser exportat a PDF o .jpg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada