dilluns, 7 de maig de 2012

I Projecte Esports PQPI-PTT Baix Llobregat


El passat divendres 27 d'abril, es va celebrar la jornada final del  I Projecte Esports PQPI-PTT Baix Llobregat, es va organitzar un torneig de futbol entre els alumnes que han format part d'aquest projecte, 60 joves de 4 PTT's de la comarca: Sant Feliu de Ll., Sant Vicenç dels Horts, Cornellà i Viladecans.

L'activitat es va celebrar al camp de futbol de les Grasses i va ser una jornada de diversió i d'intercanvi d'experiències entre els joves asssitents.

En finalitzar el torneig, es van lliurar els trofeus a tots els equips participants, al pabelló municipal d'esports Andrey Xepkin. Els trofeus van estar dissenyats i elaborats pels alumnes del PQPI-PTT d'auxiliar de fabricació mecànica de Sant Feliu.

Durant aquest acte, es va comptar amb la presència del sr. Manel Carrión, regidor d'esports de Sant Feliu, la sra. Rosa Solans, cap del Servei de PQPI del Departament d'Ensenyament i la  regidora d'Educació de Sant Vicenç dels Horts, els quals van valorar l'esforç i implicació dels alumnes participants en el Projecte.

Agrair la col·laboració dels alumnes de la casa d'oficis Animador/a Sociocultural, que van presentar una activitat d'animació molt engrescadora.

1 comentari:

  1. Molt bona feina nois!! He vist trofeus més lletjos a les vitrines del Barça.

    ResponElimina