dijous, 10 de maig de 2012

AQUEST CAP DE SETMANA TOCA FIRA

L’Aula Sant Feliu us convida, aquest cap de setmana del mes de maig, a visitar i gaudir de la 33a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat de la ciutat, us recomanem dos estands:
 L’estand de l’Escola de Persones Adultes Mestre Esteve ubicat a la zona d’entitats, davant de la Unió Coral que estarà encantat de rebre la vostra visita.

L’estand de Sant Feliu INNOVA on participaran emprened@rs i empreses locals, així com experts del món educatiu i social, amb una programació d'activitats dinamitzades.
 Trobareu un munt d’activitats, tallers i demostracions que s’adaptaran als vostres interessos, però us recomanem especialment la de dissabte a les 16:30h Innovació en la recerca de feina i la de diumenge a les 13h Idees Innovadores: UOC & Plugged i la trobada que es farà a continuació.


Si us agraden els jocs i voleu fer alguna cosa diferent participeu a la Ruta mòbil geocalitzada, ben segur que gaudiu del recorregut.

               PROGRAMACIÓ


TROBADA D'ALUMNES PER FER VOTACIÓ
EL DIUMENGE A L'ESTAND (19h - 19:30h)


Tots els alumnes de l’Aula Sant Feliu esteu convidats el diumenge, de 19h a 19:30h, a l’estand de Sant Feliu Innova (plaça de la Vila) a una trobada d’alumnes per votar, a un dels Ipads habilitats, l’acció de dinamització que més us ha agradat al llarg d’aquest any.
Recordeu que hem mostrat productes reciclats, hem fet cartells sobre igualtat, hem fet microrelats, ...alguns i algunes inclús heu ballat!!!

Us hi esperem!!!!!

1 comentari:

  1. Quantes novetats!!! m'encanta la Fira i a més aquest any sembla que el bon temps ens acompanya, així que allà ens veurem!

    ResponElimina