dimarts, 24 d’abril de 2012

Un Conte de Reis i Dracs


El Dimecres 18 d'abril els alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural varen realitzar una tarda de contes en el marc de les activitats realitzades mensualment per la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat.

Es varen realitzar dos contes i una cançó . El primer conte va ser "El Rei que duia orelles d'ase" va ser un conte emotiu i proper. Pel fet que explica la historia d'un rei acomplexat per les seves orelles. Això prendre decisions com el fet de matar als seus perruquers. Fins que com tot en la vida, la historia canvia. I quan la cort i els subdits se'n assabenten no passa res, tot continua igual.

Aquest conte es va escollir per transmetre als infants que lo important es sentir-se be amb un mateix i no està pendent del que pensaran els altres.

El segon conte és històric "la historia del Monstre de Banyoles", tot i que els infants eren massa petits per saber on t'era Banyoles, si que va ser impressionant la reacció d'ells i elles quan van veure la "bestia ferotge", que de tant ferotge que semblava era tan minso com un gatet. Per tant aquest conte és una bona lliçó de que les "aparences enganyen".

I per acabar varem cantar i ballar amb una dansa del "Drac catacric, catacrac". Que tant els hi va agradar que dues vegades varen cantar.

Aquest va ser el primer espectacle fora de l'Aula Sant Feliu realitzat pels alumnes de la Casa d'oficis, i va ser una hora del conte diferent. Amb la participació de molts infants amb les seves famílies, la sala estava plena de bat a bat.

A estat tot un èxit pels alumnes d' Animació Sociocultural, en tots el sentits. Tant per l'assistència com per la feina realitzada en la preparació i ambientació dels contes: escenari, pancartes, castell, drac i etc. Com tot el treball d'interpretació i teatre.

Enhorabona per aquest espectacle de sortida. Aquí teniu un tastet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada