dimecres, 18 d’abril de 2012

Titelles Músicals, primer espectacle de la C.O d'Animació Sociocultural

El divendres 30 de març els alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació sociocultural varen realitzar un primer espectacle de "Titelles Musicals".

Aquest espectacle és el resultat de tot un procés de formació i de treball realitzat pels alumnes i els docents especialitzats.

En primer lloc varen realitzar un mòdul de creació i elaboració de les titelles, on cada alumne va poder fer la seva pròpia muppet.

Un cop realitzada aquesta feina, que va durar unes 16 hores de formació a l'aula, es va treballar l'expressió i el moviment de les titelles, amb mòduls d'expressió corporal i músical.

Posteriorment es va passar a la creació i organització de l'espectacle musical: escollir les músiques, les disfresses, les robes, i els complements. Elaborar, pintar, retallar tota l'àmbientació que donava llum i color a l'espectacle.

L'objectiu d'aquest mòdul formatiu és fer competents als alumnes en la realització d'espectacles adreçat a multiples destinataris: joves, adults, infants. Fent us de la música com element que ajuda a crear l'espectacle, donant-li llum i color.


Aquí trobareu una petita mostra de l'espectacle que es va realitzar.
És un treball ple d'esforç i de molta feina, doncs assejar és cansat un cop i un altre cop, mirar que les músiques siguin adients i els moviments.
Volem felicitar als alumnes per tot el treball realitzat, els ànims i les energies invertides que han portat aquest bon resultat. Per això es vol agraïr tota la feina realitzada pels alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació sociocultural que varen portar a terme aquest fantàstic espectacle.

Ha estat la primera producció i ara durant tot l'any s'anirà realitzant i readaptant a diferents col.lectius: grups de gent gran, persones amb discapacitats, grups infants, etc.

2 comentaris:

  1. Felicitats per l'espectacle! em va agradar molt. I les titelles són genials!

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots, sou uns artistes ;)

    ResponElimina