dimecres, 18 d’abril de 2012

Mirant al futur


El programa SUMA'T comença a restar dies per arribar a la seva fi i els alumnes comencen a posar la seva mirada en els seus projectes de futur. Ja fa més d'un any que van iniciar aquest procés i des d'aleshores, moltes coses han anat canviant en les seves vides. El temps ha passat molt ràpid, però la feina feta ha estat molta i segur que la seva motxilla de coneixements i experiències ha crescut substancialment.

El Jordi T. ha aconseguit el graduat escolar i ara es planteja fer un Cicle Formatiu de Grau Mig d'Emergències Sanitàries. El Raúl M. també amb el seu graduat a la butxaca, vol formar-se com a Mosso d'Esquadra.

Per la seva banda, el Sergio C. i el Pedro, si tot va bé, tindran el graduat a finals de maig i també es plantegen continuar estudiant.

El Jonathan, el Jordi G., la Sheyla, la Aida, el Segio G., el Raul G, l'Ana, la Romina, han hagut de combinar els estudis amb la feina, ja que han tingut la sort d'aconseguir algun contracte durant el transcurs del SUMA'T, i tot i així, han assolit uns resultats molt bons a l'IOC.

El Borja i la Susana estan esperant un fill i continuen el seu camí cap a l'obtenció del graduat i fent recerca activa de feina. Igual que la Sandra, que ha hagut de combinar els estudis, amb la recerca de feina i la cura del seu fill.

L'Albert, el Ismayl, l'Adil, el Bilal, i el Chechu continuen aprovant els mòduls dels graduat, però encara no tenen clar què volen fer quan tinguin el títol. Segur que amb unes sessions de tutories i una mica d'orientació, acabaran trobant una sortida que els hi agradi.

D'altres estan treballant, no de manera continuada, doncs ja sabem com està la situació, però van aconseguint contractes temporals, a temps parcial, per hores...

Tots i totes han avançat a nivell personal, formatiu i professional i per això, ara encaren la recta final del programa amb una certa dosi d'incertesa, però amb optimisme i motivació.

1 comentari:

  1. Molts ànims a tots en els futurs projectes i no deixeu la formació perquè tots els coneixements que obtingueu sempre seran bons, tot amb esforç ho podreu aconseguir. ;)Ja heu fet un gran pas tornant als estudis

    ResponElimina