dilluns, 12 de març de 2012

Sessió emprenedoria curs Administrador/a de servidors i pàgines web

El passat dijous 8 de març al curs d'Administrador/a de servidors i pàgines web, es va realitzar una sessió formativa orientada al món de l'emprenedoria, on van participar diferents professionals d'aquest sector.

En primer lloc, l'Alicia Cañellas, CEO en aCanelma i presidenta de Xarcont Xarxa, Continguts i Territori, va xerrar amb els alumnes sobre emprenedoria i autoocupació i es van treballar les competències i habilitats claus en l'esperit emprenedor, el pensament creatiu i innovador.

L'objectiu principal d'aquesta primera intervenció va ser intentar transmetre a l'alumnat que emprendre pot ser una de les possibles sortides professionals a desenvolupar en finalitzar aquesta formació.

A continuació en Joan Ribas, responsable de la franquícia Indian Webs empresa consolida del sector ubicada a Sant Feliu de Llobregat, va aportar una visió operativa i concreta d'aquest sector professional. A aquesta presentació es va posar de manifest la seva dilatada experiència en el camp de la franquícia com a model de negoci i estratègia de comercialització i expansió. Així es va oferir a l'alumnat una visió de la situació del sector professional en l'ambit del disseny i la crecació de pàgines web (sortides professonals, funcionament de franquícies en el sector d'Internet,...).

Ja per últim, en Joan Povedano, ex-alumne de l'edició anterior del curs d'Administrador de servirdor i pàgines web a l'Aula Sant Feliu i actualment també col·laborador d'aCanelma i Xarcont, va explicar la seva trajectòria professional posterior al desenvolupament del curs. A més va aportar la seva experiència en el món de la creació web i el social media, descrivint els treballs realitzats amb diversos clients i mecanismes de captació i presència professional a la Xarxa.

En definitiva, com es pot comprovar, 3 visions concretes amb l'objectiu de sensibilitzar i orientar a l'alumnat vers l'emprenedoria en aquest perfil professional relacionat amb les TICS.

3 comentaris:

  1. Molt interessant!
    està clar que avui dia tots/es hem de començar a incloure continguts de desenvolupament de l'esperit emprenedor en la nostra tasca qüotidiana, ja que és un dels punts clau per crear ocupació.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb la Gemma que tots els professionals vinculats a la formació i el treball ens hem de posar al dia per transmetre un esperit emprenedor als nostre alumnes.

    ResponElimina