divendres, 2 de març de 2012

El Carnaval a l'Aula Sant Feliu

La Casa d’oficis d’animació sociocultural va portar tota la festa i disbauxa del Carnaval a l’Aula Sant Feliu dinamitzant el Primer Concurs de Disfresses de l’Aula Sant Feliu. L’objectiu principal més enllà de celebrar una data tan assenyalada era treballar la participació de manera global al nostre centre, i gràcies a la implicació i la bona feina dels alumnes de tots els programes es va poder aconseguir.

Va haver-hi una bona representació de tot l’Aula Sant Feliu: des dels PTT de Comerç i Soldadura fins a les monitores de menjador dels cursos de Formació Ocupacional, passant per les Agents cíviques del Taller d’ocupació ‘Entre tots i totes Fem Barri’, o els programes instrumentals i GES2 de l’escola d’adults. En total es van aplegar a la sala d’actes, on es celebrava el concurs, més de 50 persones.

Les bases del concurs d'enguany, tenien com a tema central ‘Personatges de pel·lícules’, eren les següents:
 • Grups de 2 a 5 participants mínim.

 • Disfresses de pel·lícules.

 • Disfresses aptes per menors de d'edat.

 • Buscar música per acompanyar la disfressa.

 • Es valorarà Originalitat, Elaboració de la disfressa i Posada en escena.
Cadascun dels grups va tenir oportunitat de lluir i defensar la seva disfressa a l’escenari de la sala d’actes, sota l’atenta mirada d’una parella de jutges que valoraven i puntuaven en base als tres indicadors esmentats. Finalment, els guanyadors van ser:
 • 3er premi per les alumnes de Comerç.

 • 2on premi per les alumnes Monitores de Menjador Escolar.

 • 1er premi per les alumnes Agents Cíviques.

Més enllà d’aquests premis, tots els participants van rebre un obsequi en agraïment a la seva col·laboració i el seu suport. Valorem molt positivament aquest tipus d'accions de dinamització que ens ajuden a millorar els canals de comunicació, el treball amb els alumnes, a conèixer-nos millor com a professionals, usuaris i treballadors. Ens fa ser més adaptatius, més creatius, més innovadors millorant el treball en equip i el treball en xarxa.

Volem agrair a tots els coordinadors, docents i alumnes del centre el seu suport i ajut que van fer possible aquesta acció, i reconèixer especialment el treball realitzat pels alumnes de la Casa d'Oficis d'Animació sociocultural. Gràcies al seu esforç, la seva feina i la seva creativitat varen iniciar un nou projecte de participació i treball en xarxa a l'Aula Sant Feliu.

1 comentari:

 1. Què xulo! quina llàstima que no ho vaig poder veure en directe! la propera no me la perdo.

  ResponElimina