divendres, 23 de març de 2012

ARA SÍ! PRIMERS GRADUATS EN ESO DEL PROGRAMA SUMA'T

El passat dilluns 12 de març, l'Aula Sant Feliu va acollir de nou els exàmens oficials de l'IOC. Dels 21 alumnes que continuen l'itinerari per l'obtenció del graduat, 19  es presentaven a exàmens per superar els mòduls dels quals estaven matriculats (però que encara no els donaria dret al títol de GES perquè tenen més mòduls per superar en propers trimestres)  i dos alumnes es trobaven en situació d'aconseguir el títol de GES si aprovaven les assignatures que tenien pendents. Doncs bé, després d'uns dies de nervis a l'espera dels resultats, ara ja ens trobem en situació de dir que... JA TENIM ELS PRIMERS GRADUATS DEL PROGRAMA SUMA'T!
Sí, com ho sentiu, el JORDI TOMÀS i el RAUL MONTERO són els primers alumnes que han aconseguit el graduat. La seva constància i esforç ha donat els fruits esperats i per fi tenen el títol a les seves mans. Segur que això els hi obrirà moltes portes, tant formatives com  professionals i en treuran el màxim profit posible.

Però a part d'aquesta gran notícia, també volem destacar que la resta d'alumnes han obtingut unes notes espectaculars! De les 29 proves que vam realitzar, 27 exàmens han estat aprovats amb una nota mitjana de 7.7. Sense oblidar que 39 mòduls s'han superat per avaluació continua. Així que també volem felicitar als següents alumnes perquè s'estan esforçant molt per aconseguir el graduat:


ISMAYL AHADDOUCH, MIRIAM BARRIONUEVO, PEDRO BORRAJO, ADIL BOUAZZA, SERGIO CERRAJERO, BILAL EL HAYANI, JORDI GALVÁN, SERGIO GUTIÉRREZ, SANDRA HERMOSO, SHEYLA LAPEÑA, ROMINA LOUREIRO, SUSANA MIRALLES, ALBERT MOLINA, AIDA ROC, JONATHAN TUDÓ, SERGIO VILLA I BORJA VILLALBA.

3 comentaris:

 1. Felicitats als graduats!! i als que encara esteu estudiant no us desanimeu seguiu treballant i ànims que tot esforç té la seva recompensa ;)

  ResponElimina
 2. Moltes felicitats, la formació és una garantia d'aconseguir una feina significativa. Segur que us espera un bon futur ben aviat. Endavant

  ResponElimina
 3. Moltes Felicitats a tots! Estic molt contenta perquè conec l'esforç que suposa.

  Felicitats al Jordi i al Raul!!! Ara no cal parar.. i els demés molts àmins, no dubto que ho aconseguireu!

  Una forta abraçada.

  ResponElimina