dilluns, 27 de febrer de 2012

Treballem junts

Tot i que gaudim d’una bona convivència dintre d’aquest centre, estarem d’acord en que hi ha alguns aspectes a millorar: gent fumant dintre de les instal·lacions, problemes d’aparcament, l'estat de neteja del recinte exterior... Per tal d’aconseguir-ho i de complementar la formació de les agents cíviques es va engegar la campanya “Treballem junts”. 

Aquesta nova promoció d'agents cívics van començar al desembre passat i aquesta campanya és la primera prova de foc amb la qual es troben. Per poder superar aquesta prova és necessaria la implicació de tota la nostra comunitat educativa (professors, personal administratiu, alumnes, etc.) i precisament això és el que voldria demanar-vos en aquesta entrada: la participació de tots vosaltres. En qualsevol convivència es fa necessari establir unes normes de comportament, però quines han de ser aquestes? Aquí al centre s'ha establert un reglament d'obligat compliment per a tothom. Podem estar d'acord o no amb elles, podem debatre si són les més adients però finalment hem de respectar-les. 

Així per exemple podem pensar que fumar a l'exterior no té perquè molestar a ningú ja que no han de respirar el fum del meu cigar . Tot i que podem estar d'acord amb aquesta afirmació també hem de tenir en compte que la llei ho prohibeix expressament (no és només un reglament intern); que el tàbac és una droga que perjudica seriosament la salut, legal sí, però una droga de totes maneres; que aquest és un centre educatiu amb menors d'edat als qui hem de transmetre hàbits saludables... i així podríem continuar.

Fins ara estem molt contents per la bona rebuda que té la campanya. Això facilita molt la feina de les agents i fa que la imatge del nostre centre estigui millorant. Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada