dijous, 16 de febrer de 2012

Més temps per fer feina!

El Programa SUMA'T es troba en la seva recta final: ja s'han finalitzat tot els mòduls de competències clau, hem  acabat tots els mòduls de formació professionalitzadora, els alumnes estan seguint amb interès els estudis de l'IOC per aconseguir el Graduat en ESO...  
De fet, com ja us vam comentar, creiem que el proper mes de març alguns dels alumnes ja tindran el Graduat, i la resta estaran molt a prop d'aconseguir-lo.
Potser si haguéssim tingut una mica més de temps, un gran nombre de participants podrien graduar-se en ESO dins del programa SUMA'T.
Doncs, sabeu què? Ho hem aconseguit!!!! 
Sí, finalment el programa SUMA'T es prorroga fins a finals de maig. Així que tenim dos mesos més per tutoritzar als alumnes, fer el seguiment de la seva inserció i donar suport en l'obtenció del Graduat. 
Precisament, un dels aspectes més importants d'aquesta pròrroga, és que ens dona l'oportunitat de gaudir d'un trimestre més de matriculació a l'IOC, que és el temps que molts alumnes necessitaven per aconseguir el seu objectiu. I és que els alumnes SUMA'T, com molts d'altres, cada cop són més conscients de la importància de la formació per al seu futur personal i professional. 
Així que...  ànims i a treballar!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada