dilluns, 27 de febrer de 2012

La feina ben feta té recompensa

Tots sabem que ens trobem en un moment social molt crític, i que en concret, el col·lectiu de joves està patint de manera agreujada la manca d'ofertes d'ocupació. Sens dubte, avui en dia  la formació s'està convertint en l'element clau per poder accedir al món laboral, ja que sense un currículum que avali els nostres coneixements, ens trobarem en desavantatge competitiu a l'hora de participar en processos de selecció. 


El programa SUMA'T és la prova de que amb esforç es poden aconseguir objectius. Com a mostra tenim tres alumnes que van tenir l'oportunitat de demostrar el què havien aprés durant la formació a l'Aula Sant Feliu, gràcies a l'establiment de contractes de formació amb tres empreses del territori. Aquest alumnes van aconseguir un contracte de 6 mesos on combinaven la formació amb l'experiència professional i alhora seguien els estudis per aconseguir el Graduat en ESO. 


Les empreses que van col·laborar amb el programa, es comprometien a 6 mesos de contracte, que era el període que el SOC subvencionava a través del SUMA'T. Més enllà d'aquests 6 mesos, l'empresa no tenia cap obligació amb els nois. Doncs bé, la prova que la feina ben feta té recompensa, la tenim al veure que un cop finalitzat el contracte de formació, dues de les tres empreses han decidit prorrogar els contractes dels alumnes. 


Així que ens agradaria aprofitar aquesta entrada per agrair a Finish Metal (Sant Feliu de LLobregat) i AM-3-Aigua en Moviment (Molins de Rei) la seva implicació en el programa SUMA'T i destacar que actuacions com les que elles han fet, seran les que contribuiran a dinamitzar el mercat de treball i en definitiva a sortir de la situació de crisi actual. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada