dilluns, 20 de febrer de 2012

I Projecte Esports PQPI-PTT

Alumnes del PQPI-PTT auxiliar de fabricació mecànica
El I Projecte Esports PQPI-PTT és una acció formativa que està integrada dins de la programació dels Programes de Qualificació Professional Inicial-Pla de Transició al Treball, concretament dins de la unitat formativa: Desenvolupament Personal i Social.
Es farà de forma col·laborativa entre els alumnes de 4 PTT's de la comarca: Sant Feliu de Ll., Sant Vicenç dels Horts, Cornellà i Viladecans.

L'eix vertebrador del projecte és  un torneig de futbol.

El calendari d’activitats serà:

1.- El 5 de març es presentarà un vídeo, fet pels alumnes de cada PTT, on s'exposarà la feina diària en el centre educatiu, així com la presentació dels membres dels equips de futbol.

2.-Col·loquis a les ràdios locals - Sant Feliu, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans- on dos alumnes de cada PTT  explicaran en que consisteix el projecte. Aquesta activitat es portarà a terme, durant la segona quinzena de març.

3.- La setmana del 16 al 20 d’abril: Xerrada  "Els valors que es transmeten a través de l’esport", a càrrec del periodista esportiu Pepe Gutiérrez i el waterpolista olímpic Iván Pérez. La xerrada es farà a les instal·lacions del PQPI-PTT de Viladecans. Durant aquesta jornada, cada grup presentarà el seu vídeo i equipació, així mateix, es farà el sorteig d'encreuaments  de la jornada final.

4.- El 27 d’abril tindrà lloc la jornada final del projecte, amb la celebració del Torneig de futbol al camp de futbol de Sant Feliu de Llobregat.

En definitiva, es tracta d'una activitat educativa, en un espai educatiu, on es treballen i desenvolupen habilitats de vida i habilitats socioemocionals per a la millora de les relacions intra i interpersonals.

1 comentari:

  1. Ànims nois! espero que aprofiteu aquesta experiència i, si és possible, que guanyeu el torneig!
    Ingrid (prof. de català)

    ResponElimina