dijous, 22 de desembre de 2011

Nous camins

S'acaba l'any i amb ell el Taller d'Ocupació d'agents cívics "Entre tots i totes Fem Barri" 2010-2011. Ha estat un any ben aprofitat amb més de 1500 hores de formació en matèries com medi ambient, noves tecnologies, comunicació... i més de 500 hores de treball durant les quals hem desenvolupat 20 campanyes (civisme, tinença responsable de gossos, accés segur a les escoles...) i protagonitzat 16 actuacions d'educació ambiental (xerrades per a entitats, programes educatius i ocupacionals, activitats per escoles...). Tot un seguit de bona feina que ha servit per capacitar a uns agents cívics que ara es troben amb un mercat laboral incert però amb més i millors competències per afrontar-ho.Molta sort a tots el que heu participat i als que heu col·laborat d'una o altra manera en que això hagi estat possible.

Bones festes i feliç any!

2 comentaris:

 1. Per a mi aquest taller a estat una experiència inoblidable i molt positiva. He après moltíssim i em porto un munt d’experiències molt gratificants.
  La gent de Sant Feliu aprecia la figura de l’Agent Cívic i així ens ho ha demostrat.
  El meu agraïment a tots els docents que han format part del taller i que els nous Agents Cívics li treguin tan profit a aquest taller com ho he fet jo.

  ResponElimina
 2. Gràcies a persones com tu, Eva, hem aconseguit escurçar una mica més la “distància” figurada entre l’Ajuntament i la ciutadania mitjançant la figura de l’agent cívic.

  Us volem agraïr a tu i a les teves companyes (i company!) tot l’esforç, les hores de formació a l’Aula Sant Feliu, els quilòmetres de carrer trepitjats informant els veïns i veïnes, les xerrades divulgatives a hores intempestives, l’acompanyament a pares i mares en el seu accés matiner a les escoles, o l’articulació de campanyes municipals desenvolupades sempre amb el millor dels vostres somriures, i que sense la vostra implicació i bona predisposició no haguessin estat possibles.

  Sou un referent que ha posat el llistó molt alt a les noves agents cíviques que comencen demà dia 30 de desembre el seu nou periple formatiu i professional. Gràcies, sort, i molta empenta en aquesta nova etapa que enceteu.

  ResponElimina