dimarts, 15 de novembre de 2011

Oberta convocatòria d’avaluació i acreditació de competències


El Departament d’Ensenyament juntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació ha obert la convocatòria del procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals.
Aquesta convocatòria suposa l’oportunitat d’obtenir un certificat de professionalitat, d’un títol de formació professional o ambdós per aquelles persones que han adquirit aquestes competències mitjançant l’experiència laboral o bé per altres vies de formació no reglada.

Hi podran participar un total de 8.118 persones i la preinscripció es podrà realitzar del 8 al 17 de novembre, ambdós inclosos mitjançant l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya: http://www.gencat.cat/acreditat/.

Les acreditacions es faran en 8 àmbits i cocretament en l'àmbit de la depedència hi ha 6218 places (2700 d'atenció sociosanitària a persones en el domicili i 3518 d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials).

Des del nostre centre, ja s'han presentat diferents alumnes que estan realitzant formació en l'àmbit de la dependència (dins del projecte ILOQUID) i que volen aprofitar aquesta oportunitat d’obtenir un certificat de professionalitat o bé d’un títol de formació professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada