dijous, 17 de novembre de 2011

'No és No', la Flashmob:
Vine a ballar amb nosaltres!

Aquest dissabte, 19 de novembre, a les 12 h, i el dilluns 21, a les 17.30 h, tindran lloc a la plaça del davant de la Biblioteca Montserrat Roig els assajos generals de la flashmob que es farà a la plaça de la Vila el proper 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones. Aquesta iniciativa, organitzada pel Programa Municipal de la Dona, ha estat possible gràcies a la implicació i la bona feina desenvolupada pels alumnes de la Casa d’oficis d’animadors socioculturals.


Una flashmob és una acció organitzada en què moltes persones es reuneixen per fer junts alguna cosa, habitualment inusual i atractiva. En aquest cas, la flashmob que es farà el dia 25 té per objectiu reunir el major nombre de persones per ballar plegats una senzilla coreografia per reclamar un Sant Feliu lliure de violència masclista contra les dones. La iniciativa s'inclou en el marc dels actes de les XX Jornades de Tardor de la Dona contra la violència masclista.

Us convidem a tots i a totes a participar en aquesta flashmob: podeu conèixer la coreografia assistint als assajos generals, o bé aprendre-la seguint el vídeo que hi ha a www.youtube.com/25denovembre.La flashmob es gravarà el divendres 25 de novembre, a les 17 h, a la plaça de la Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada