dimarts, 22 de novembre de 2011

28-N: L'Aula Sant Feliu torna a acollir els exàmens oficials de l'IOC

Doncs sí, ja hi tornem a ser! Gairebé sense adonar-nos hem finalitzar el trimestre de tardor de l'IOC i el proper dilluns 28 de novembre, els nostres alumnes tenen l'oportunitat de fer un pas més per aconseguir el graduat en ESO.

Com ja va ocórrer el passat mes de juny, l'Aula Sant Feliu serà la seu on es desenvoluparan els exàmens oficials de l'IOC. Així, el proper dilluns, tots aquells alumnes que no hagin aprovat els mòduls per avaluació continua, o que tinguin prova d'avaluació obligatòria, hauran de realitzar els exàmens finals dels mòduls dels quals es van matricular.

Matemàtiques, literatura, anglès, biologia, tecnologia... són molts els mòduls que s'han cursat aquest trimestre i molta la feina que han fet els alumnes del SUMA'T. Sabem que tots hi han dedicat molt de temps i esforç per arribar al final del trimestre i per això els hi desitgem molta sort de cara a a les proves.

De ben segur que aviat podrem dir que molts d'ells ja tenen el graduat a tocar. Perquè... aquest trimestre encara no, però de cara al proper trimestre crec que ja podrem parlar dels primers graduats aconseguits gràcies al Programa SUMA'T.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada