dilluns, 10 d’octubre de 2011

Adopta un amic

El passat divendres el cos d'agents cívics juntament amb un tècnic i el regidor de l'àrea de medi ambient vam visitar el centre d'acollida Help Guau d'Argentona. A les seves instal·lacions arriben els gossos que són abandonats a la nostra ciutat sense xip i que després d'un temps de quarantena i un cop ja desparasitats, xipats i esterilitzats, ja estan disponibles per ser adoptats.

És molt important tenir el nostre gos correctament censat i identificat perquè si l'animal es perd pugui ser recuperat ràpidament. D'aquesta manera evitaríem que molts gossos anéssin a parar a la protectora d'animals a l'espera de ser l'afortunat (actualment hi ha 30 gossos trobats a Sant Feliu que esperen ser acollits per una nova família).

Si estàs pensant en gaudir de tots els beneficis de la companyia d'un gos i valora positivament la possibilitat d'adoptar-lo i reflexiona sobre aquests ítems:
  • El temps de vida d'un gos pot ser de 15-20 anys.
  • Pensa sempre en l'animal adult i no pas en el cadell.
  • El temps que disposes per estar amb ell.
  • L'espai que heu de compartir.
  • Les necessitats de l'animal (vacunacions, identificació, alimentació...).
  • La seva educació.
Si vols més informació sobre l'adopció de gossos o ja tens un gos i t'agradaria conèixer-lo una mica millor et recomanem que t'apropis a la plaça Alfons Comin aquest diumenge pel matí (de 10 a 14 h.). Allí et podràs trobar amb els agents cívics i gaudir d'una autèntica Fira Canina amb diferents tallers adreçats als actuals i futurs propietaris de gossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada