dijous, 8 de setembre de 2011

Propera parada: Graduat en ESO

Doncs sí, les vacances ja han passat i sense adornar-nos hem arribat a setembre, mes on tots i totes ens fem tot un seguit de bons propòsits: els uns volem aprendre anglès, els altres apuntar-se al gimnàs, n'hi ha que inicien una dieta... i els alumnes del Programa SUMA'T coincideixen en un propòsit comú: aconseguir el Graduat en ESO.

És per això que a partir de la propera setmana reprenem les activitats de l'IOC (Institut Obert
de Catalunya) emmarcades dins del Programa SUMA'T.

Per al proper trimestre, tenim 59 alumnes matriculats a l'IOC i entre tots sumen un total de... 157 mòduls!!!!

Cadascun dels alumnes cursarà entre 2 i 6 mòduls i ho podran fer tant des de casa seva, com des de l'Aula Sant Feliu, ja que estem organitzant una planificació que permetrà als alumnes realitzar les activitats amb el suport d'un tutor presencial. Així, com a mínim, cada alumne podrà gaudir de 4 hores setmanals d'atenció grupal i a més comptarà amb la possibilitat de concertar tutories individuals per a resoldre dubtes puntuals.

Esperem que amb tot això, els resultats obtinguts siguin tan bons com els del darrer trimestre on els alumnes van obtenir unes qualificacions excepcionals. Però bé... això ja us ho explicaré més endavant, ara el que toca és agafar empenta i començar a estudiar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada